Stille verkoop


stille verkoop

Op een unieke locatie in omgeving Hulst staat deze prachtige woonboerderij met ruime schuur, carport en wagenhuis. De woning is geheel gerenoveerd vanaf 2004 tot heden.

Naast de ruime schuur met aanbouwen beschikt deze woning over een camperplaats met mogelijkheid tot het verhuren van 15 plaatsen, sanitair gebouw en kantine.

Deze locatie is ook uitermate geschikt voor het houden van dieren. De ruime schuur biedt voldoende mogelijkheid tot stalling van bijvoorbeeld paarden. Naast de woning ligt een prachtig afgezet weiland.

Perceelgrootte: ca. 15.000 m2
Bouwjaar: 1956
Inhoud: 438m³
Slaapkamers: 4

Indeling:

Inkomhal, opgaande trap, toilet en meterkast. Nette ruime woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur waaronder koelkast, magnetron, oven, gaskookplaat en afzuigkap. Woonkamer met originele schuifdeuren tussen voor en achterkamer. Toegang tot de kelder. Bijkeuken met wasmachineaansluiting en voorraadkast.

1e Verdieping:

Ruime overloop, 4 slaapkamers en luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbel wastafelmeubel, stoomcabine, whirlpool en toilet.

2e Verdieping:

Bergzolder bereikbaar door middel van Vlizotrap.

Tuin:

De tuin is gelegen rondom de woning en biedt voldoende privacy. Naast de woning staat de grote geïsoleerde schuur met aangebouwde carport en het wagenhuis. De schuur is voorzien van een feestzaal/kantine. In de voormalige paardenboxen zijn nu de sanitair voorzieningen voor de camper gasten te vinden. Deze voorzieningen bestaan uit douche - en toiletruimtes en wasmachine aansluitingen.

Bouwjaar schuur: 2011
Oppervlakte schuur: 330 m²
Oppervlakte carport: ca. 60 m²

Het wagenhuis heeft een oppervlakte van ca. 60 m² en is geschikt als opslag.

Bijzonderheden:

De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming en warm water door middel van cv-ketel type Remeha 2004 .
De meterkast is volledig vernieuwd.
De woning beschikt over 20 zonnepanelen.

Vraagprijs: € 639.500,- k.k.

Neem contact met ons op