Foto - Te koop: Meester F.J. Haarmanweg, 4538 AN Terneuzen Foto - Te koop: Meester F.J. Haarmanweg, 4538 AN Terneuzen Foto - Te koop: Meester F.J. Haarmanweg, 4538 AN Terneuzen Foto - Te koop: Meester F.J. Haarmanweg, 4538 AN Terneuzen Foto - Te koop: Meester F.J. Haarmanweg, 4538 AN Terneuzen Foto - Te koop: Meester F.J. Haarmanweg, 4538 AN Terneuzen Foto - Te koop: Meester F.J. Haarmanweg, 4538 AN Terneuzen Foto - Te koop: Meester F.J. Haarmanweg, 4538 AN Terneuzen
8 foto's beschikbaar

Te koop: Meester F.J. Haarmanweg, 4538 AN Terneuzen

Type object Kavel
Perceeloppervlakte 29.200 m²
Aanvaarding In overleg

Algemeen

Op een zeer gunstig gelegen locatie aan de doorgaande weg van Terneuzen, de Mr. F.J. Haarmanweg, bieden wij bouwpercelen voor bedrijven aan. Terneuzen is bekend om haar bedrijvigheid. Terneuzen is gelegen aan de Westerschelde die toegang verleent tot de Antwerpse haven en het kanaal van Gent naar Terneuzen. Ten behoeve van dit kanaal wordt een nieuwe zeesluis gerealiseerd, waar vanaf 2022 schep... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Kavel
Bouwperiode 2020
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Woensdag 20 mei 2020

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06091
Vraagprijs Vraagprijs
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 20 mei 2020
Bouw
Type object Kavel
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2020
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 29.200 m²

Beschrijving

Op een zeer gunstig gelegen locatie aan de doorgaande weg van Terneuzen, de Mr. F.J. Haarmanweg, bieden wij bouwpercelen voor bedrijven aan. Terneuzen is bekend om haar bedrijvigheid. Terneuzen is gelegen aan de Westerschelde die toegang verleent tot de Antwerpse haven en het kanaal van Gent naar Terneuzen. Ten behoeve van dit kanaal wordt een nieuwe zeesluis gerealiseerd, waar vanaf 2022 schepen tot 365 meter lengte door kunnen varen.

De koopprijs is op aanvraag en afhankelijk van de ligging van het perceel. De prijs wordt vermeerderd met omzetbelasting.
Deze aanbieding is onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper.

Verdere info via ons kantoor

Dit project is in collegiale samenwerking met Faasse en Fermont te Goes.

Indeling

De grond wordt geleverd in bouwrijpe staat, zowel in fiscale als juridische zin. De nutsvoorzieningen en riolering liggen in of naast de bestaande wegenstructuur. De percelen zijn te koop vanaf 3.000 m² tot en met 29.000m². Voor zowel grote als kleinere bedrijven is er een mogelijkheid zich hier te vestigen.

Bijzonderheden

In Terneuzen zijn alle voorzieningen te vinden die je van een hedendaagse stad mag verwachten. Gemeente Terneuzen is de grootste gemeente van Zeeland. In de regio heeft Terneuzen daarom ook een belangrijke centrumfunctie.

De bedrijvigheid nabij het perceel is voor een groot deel te danken aan de haven van Terneuzen, het nabij gelegen kanaal en uiteraard de Belgische markt. In de Kanaalzone zijn grote bedrijven gevestigd, onder meer op het gebied van transport, papier en chemie. Verder is er een groot aantal toeleveranciers en transporteurs gevestigd.

De aangeboden locatie is zeer geschikt voor relatief milieuvriendelijke productie of dienstverlenende bedrijven. Bijvoorbeeld van elektronische apparatuur of computers, medische en chemische instrumenten, groothandel, verhuurbedrijven of serviceverlening.

Business to Business ligt voor de hand met zoveel industrie en bedrijven in de directe omgeving, een haven- en industriegebied met bedrijven als Verbrugge Terminals, Symach en Elocoat. Ziekenhuis ZorgSaam bevindt zich op korte afstand van deze aangeboden locatie.

De percelen grond die worden aangeboden, kennen een goede ontsluiting en variëren in oppervlakte. Op basis van maatwerk kan het optimale perceel worden aangeboden. Voor zowel grote als kleinere bedrijven is er een mogelijkheid zich hier te vestigen.

De aangeboden percelen vallen onder het Bestemmingsplan Oostelijke Kanaaloever, 1ste wijziging, d.d. 4 juni 2015 van de gemeente Terneuzen. De bestemming is 'Bedrijventerrein - Zeehaven' en deze aangewezen gronden zijn bestemd voor:

ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf van categorie 2 tot en met categorie 3.1': bedrijfsactiviteiten voor zover die voorkomen in ten hoogste categorie 3.1 van de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten gezoneerd industrieterrein;
bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals: andere bijbehorende voorzieningen waaronder begrepen nutsvoorzieningen; geluidwerende voorzieningen; groenvoorzieningen; havens; kaden met laad- en losfaciliteiten; ontsluitingswegen; parkeervoorzieningen; spoor- en railverbindingen.
Sluiten

Recent bekeken