Beschrijving

Op bedrijventerrein Drieschouwen Zuid bij Axel ligt deze bedrijfsloods  met winkel / kantoorruimte aan de voorzijde. Het bedrijfspand is volledig geïsoleerd een heeft een totale VVO van 490 m², bestaande uit 280 m² werkplaats en 210 m² winkel / kantoorruimte. De werkplaats heeft een vrije hoogte van 5.68 m. 
Momenteel is de werkplaats voorzien van een verdiepingsvloer welke rust op magazijnrekken. 
Deze rekken en de verdiepingsvloer zijn in de koop ingegrepen maar kunnen éénvoudig verwijderd worden. 

Bestemming:
Het pand heeft een bedrijfsbestemming. Toegestaan zijn bedrijven tot categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten

Bijzonderheden

De werkplaats is voorzien van een elektrisch bedienbare Overhead deur. Voor de winkel / kantoorruimte liggen 5 ruime parkeerplaatsen. Naast het pand ligt een buitenterrein van ca. 420 m². Het buitenterrein is verhard met klinkerbestrating en afsluitbaar met een hekwerk. Bouwjaar 2000.
Locatie:
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Drieschouwen Zuid bij Axel. Het pand ligt direct aan de N258 tussen de Tractaatweg en Hulst. Door deze ligging is er een goede ontsluiting naar België.  

Bestemming:
Het pand heeft een bedrijfsbestemming. Toegestaan zijn bedrijven tot categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Parkeren / Buitenterrein
Het buitenterrein is voorzien van klinkerbestrating. Voor het pand zijn 5 ruime parkeerplaatsen aanwezig. Naast het pand is een afsluitbaar buitenterrein van ca. 420 m².

Voorzieningen
Het pand is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming en warm water doormiddel van een combi cv-ketel en gasgestookte heaters in de werkplaats. 
Er zijn tekeningen van het pand beschikbaar. Deze kunnen per mail opgevraagd worden.

Omzetbelasting
Op deze verkoop is geen omzetbelasting van toepassing.

Kenmerken