Waarom een makelaar

Waarom een makelaar?

Mijn huis verkopen kan ik toch zelf ook? Dat klopt, maar verkoopt u het dan ook voor de beste prijs? En heeft u juridisch alles goed afgedekt? Zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Hieronder leggen wij uit wat de voordelen zijn als u uw huis door ons laat verkopen:

1.   Groot netwerk

Wij hebben een groot aantal zoekers in onze database. Deze zoekers krijgen voor de gewenste regio en woonwensen het actuele aanbod vrijblijvend toegestuurd. Een grote kans dat er binnen de zoekers al een potentiële koper zit!

2.   Ontzorgen

Het klinkt eenvoudig, een snelle verkoop tegen de beste prijs. Maar dat is zeker niet het geval. Er komt meer bij kijken dan foto’s maken en kopers rondleiden. Wij ontzorgen u en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Daardoor kunt u zich op belangrijke zaken focussen. Een verhuizing brengt al genoeg stress met zich mee.

3.   Vooroordeel

Er is een stigma dat makelaarskantoren duur zijn. Echter: teveel voor uw nieuwe huis betalen of te weinig voor uw huis krijgen kost veel meer. Een makelaar zorgt ervoor dat u uw huis voor de beste prijs verkoopt.

4.   Deskundigheid

Wij kennen de lokale huizenmarkt als geen ander. Zijn bekend met de lokale regelgeving. En zorgen dat alle risico’s juridisch afgedekt zijn zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

5.   Goede onderhandelingen

Wij zijn expert in onderhandelen en zorgen dat u de beste prijs voor uw woning krijgt. Wij zijn niet emotioneel betrokken bij de woning, blijven zakelijk en zorgen daardoor voor een goede onderhandeling.