Zeemar Ruimtewoning

Zeemar Wonen realiseert twee unieke woningtypende Zeemar Comfortbungalowen de Zeemar Ruimtewoning. Beide zijn niet alleen ruim en praktisch, ze zijn ook nog eens energieneutraal. Zowel de Zeemar Comfortbungalow als de Zeemar Ruimtewoning komt perfect tegemoet aan de woonwensen van actieve, volop in het leven staande seniorenen gezinnenmet een dynamische levensstijl. Ook als vakantiewoning zijn ze bijzonder geschikt. En; de energieneutrale woning van Zeemar blinken uit in betaalbaarheid. 

Wij stellen hieronder onze Zeemar Ruimtewoning met plezier nader aan u voor. Lees verder en en ontdek wat deze woningen zo uniek en aantrekkelijk maakt.  

ZEEMAR RUIMTEWONING

Energieneutraal - Ruim - Flexibel - Duurzaam 

De Zeemar Ruimte woning beschikt over een verdieping. Daarmee beidt dit woningtype meer ruimte dan de Zeemar Comfortbungalow. Hij past zodoende goed bij de leef- en woonstijl van koppels en gezinnen, maar ook senioren die graag meer ruimte willen hebben. Daarnaast is de Zeemar Ruimtewoning, evenals de Zeemar Comfort woning uitermate geschikt als vakantiewoning. 

Licht - Luxueus - Modern

De Zeemar ruimtewoning heeft een luxe en moderne uitstraling. Dankzij de glazen achterpui die de woonkamer een serre-achtige karakter geeft, stroomt het daglicht vrijelijk binnen. Lekker buiten zitten op zachte dagen, ook als het regent? Geen enkel probleem, met dank aan de terrasoverkapping. De bovenverdieping van de woning is geheel naar eigen wens in te delen. Zo kunt u bijvoorbeeld een hobbykamer of extra slaapkamer(s) laten realiseren.

 

Indeling naar wens

De Zeemar Ruimtewoning heeft een woonoppervlak van ongeveer 123 m² en een inhoud van 510 m³. De indeling van de afgebeelde Zeemar Ruimtewoning is slechts een voorbeeld. Heeft u andere ideeën of specifieke wensen dan horen wij die graag van u. 

 

Indeling Zeemar Ruimtewoning

  • Ruime woonkamer met geïntegreerde keuken en eetgedeelte
  • Volledig glazen pui aan achterzijde woning
  • Ruime keuken, naar wens in te richten
  • Terrasoverkapping
  • Aparte wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger
  • Zeer riante slaapkamer met mogelijkheid voor een inbouwkast
  • Grote, vrij in te delen verdieping
  • ‘Frans’ balkon op bovenverdieping
  • Optioneel: carport, garage, extra slaapkamer

 

Badkamer

De inrichting van de badkamer - die niet inbegrepen is bij de woningprijs - heeft u de keuze uit de comfortuitvoering en een luxe uitvoering. Uitgebreide informatie hierover vind u in de aparte badkamerbrochure. 

Keuken

De keukeninrichting is niet bij de woningprijs inbegrepen. 

Van deze woning is ook een instap model beschikbaar. Niet energie neutraal maar wel heel betaalbaar.   

https://zeemar.eu/ 

https://hayweb.blob.core.windows.net/public/9cu3lk/1/Zeemar Brochure 2019 PRINT.pdf 

 

 

 

Instap Model