Tips van Natasja

Tip 1

Goede verkoopfoto’s van uw woning zijn van groot belang, omdat zij een eerste indruk van de woning vormen. Vandaar dat wij hier graag aandacht aan besteden.

De eerste tip die ik u mee wil geven. Zorg ervoor dat een ruimte opgeruimd en schoon is. Enkele accessoires zijn leuk maar kunnen al snel rommelig overkomen. Ook kan een ruimte hierdoor kleiner lijken.

Onderstaand een voorbeeld van 2 foto’s die het verschil tussen een opgeruimde en minder opgeruimde ruimte weergeven.

 

 

 

 

Tip 2: Hou de basis neutraal

Jouw smaak kan mogelijke kopers aanspreken, maar ook afschrikken. 
Drukke dessins en veel kleur leiden af. Speel liever op safe en kies waar mogelijk neutrale en lichte kleuren. Zo is het voor kijkers makkelijker om de mogelijkheden van het huis te zien en zich voor te stellen dat zij de woning bewonen.

Potentiële kopers zijn gevoelig voor de juiste sfeer en maken zich graag een voorstelling van de functionaliteit van hun nieuwe huis. Rommelkamers en berghokken passen niet in hun ideaalplaatje. Geef iedere ruimte daarom een duidelijke functie om te laten zien wat er mogelijk is. Tover een rommelkamer om in een logeerkamer met een simpel logeerbed en maak van de zolder een ruime werkkamer door er een bureau neer te zetten.

Tip 3: Finishing Touch 

Als je deze tips hebt opgevolgd is je huis nu opgeruimd en schoon, maar het moet niet te kaal worden. Een vaas verse bloemen op tafel maakt het gezellig en geeft kijkers een prettig gevoel bij binnenkomst. 

Ook een paar neutrale accessoires zoals kussen op de bank, mooie handdoeken in de badkamer en kaarsen in huis geven kopers het gevoel dat er geleefd wordt.

En mocht u na al deze styling nog tijd over hebben, die versgebakken appeltaart werkt écht. De geur geeft je huis meteen iets gezelligs (en makelaars worden er trouwens ook heel blij van 😊)