Zeemar Comfortbungalow

Zeemar Wonen realiseert twee unieke woningtypen de Zeemar Comfortbungalow en de Zeemar Ruimtewoning. Beide zijn niet alleen ruim en praktisch, ze zijn ook nog eens energieneutraal. Zowel de Zeemar Comfortbungalow als de Zeemar Ruimtewoning komt perfect tegemoet aan de woonwensen van actieve, volop in het leven staande senioren en gezinnen met een dynamische levensstijl. Ook als vakantiewoning zijn ze bijzonder geschikt. En; de energieneutrale woning van Zeemar blinken uit in betaalbaarheid.

Wij stellen hieronder onze Zeemar Comfortbungalow met plezier nader aan u voor. Lees verder en en ontdek wat deze woningen zo uniek en aantrekkelijk maakt. 

ZEEMAR COMFORTBUNGALOW

Energieneutraal - Comfortabel - Gelijkvloers - Onderhoudsarm - Duurzaam 

De Zeemar Comfortbungalow is zeer geschikt voor senioren die actief in het leven staan en tergelijkertijd willen genieten van optimaal comfort en gemak. De Zeemar Comfortbungalow is levensloopbestendig. De woning is echter ook ideaal voor kleinere gezinnen of als vakantiewoning

 

Licht - Luxueus - Modern 

De Zeemar Comfortbungalow heeft een luxe, moderne uitstraling. Alle vertrekken zijn gelijkvloer en drempelvrij. Door de vele ramen valt het daglicht royaal binnen. Daarom hoeft u bij donker of grijs weer niet snel een lamp aan te doen. De woonkamer heeft een uitgesproken open karakter en alle woonruimtes zijn tuingericht voor een maximum aan privacy.

 

Indeling naar wens

De Zeemar Comfortbungalow heeft een woonoppervlak van ongeveer 99 m² en een inhoud van ongeveer 435 m³. De indeling van de Zeemar Comfortbungalow is slechts een voorbeeld. Heeft u andere ideeën of wensen dan horen wij die graag van u. 

 

Indeling Zeemar Comfortbungalow

  • Ruime woonkamer met geïntegreerd eetgedeelte
  • Open keuken, naar wens in te richten
  • Lichte, comfortabele hal van waaruit de bijkeuken, badkamer en slaapkamers bereikbaar zijn
  • Grote slaapkamer
  • Extra slaapkamer, ook te gebruiken als studeerkamer
  • Aparte wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger
  • Tweede toilet
  • Optioneel: carport, garage, extra slaapkamer, gesloten keuken, ruimere woonkamer

 

Badkamer 

Bij de inrichting van de badkamer - die niet inbegrepen is bij de woningprijs - heeft u de keuze tussen een comfortuitvoering en een luxe uitvoering. Uitgebreide informatie hierover vindt u in de aparte badkamerbrochure.

Keuken

De keukeninrichting is niet bij de woningprijs inbegrepen. 

Instap Model

Van deze woning is ook een instap model beschikbaar. Niet energie neutraal maar wel heel betaalbaar.  

https://zeemar.eu/ 

https://hayweb.blob.core.windows.net/public/9cu3lk/1/Zeemar Brochure 2019 PRINT.pdf