Huur en verhuur

Op zoek naar een huurwoning? Wij hebben regelmatig kwalitatief goede huurwoningen in aanbod. U kunt telefonisch of via de mail contact met ons opnemen voor het aanvragen van een inschrijfformulier, zodat wij een geschikte huurwoning voor u kunnen zoeken.

Verhuren

Uw woning verhuren? Dat komt goed uit, wij zijn altijd op zoek naar kwalitatief goede woningen voor de verhuur. De vraag naar huurwoningen in en om Terneuzen is groot en blijft groeien. Daarmee wordt het huuraanbod steeds schaarser. Wij helpen u graag bij het vinden van een betrouwbare huurder voor uw woning of appartement. Onze makelaars zijn ervaren, altijd up to date en weten wat er nodig is om zorgeloos uw woning te verhuren. Uiteraard screenen wij alle kandidaten grondig om de juiste match te kunnen maken en loopt alles volgens de regels van het huurrecht.

Als u wenst nemen wij het beheer van uw verhuurde woning voor onze rekening. Daarmee zijn wij het aanspreekpunt voor de huurder, incasseren de huurpenningen, regelen het periodiek onderhoud en treden op bij calamiteiten. Bij ons is uw eigendom in vertrouwde handen!

Wij helpen u graag bij het zoeken naar een geschikt beleggingsobject voor verhuur. Het is erg belangrijk dat u in de juiste woning investeert. Zo zorgen wij ervoor dat u een maximaal rendement heeft op uw investering.

Voor meer informatie over de verhuur, beheer of het aankopen van een beleggingsobject nodigen wij u graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor.