Taxaties

Wilt u een woning of bedrijfspand kopen, verkopen of verhuren, dan is het zaak om de juiste waarde vast te stellen. En waar makelen in woningen en bedrijfsobjecten een specialisme op zich is, geldt dat in nog sterkere mate voor het taxeren ervan.

Stel, u heeft een bedrijfspand in uw bezit en overweegt dit te gaan verhuren of verkopen. Of uw woningen verbouwen of verkopen? Of misschien bent u bezig met een bedrijfsovername, wilt u een nieuwe financiering aanvragen of wil de fiscus inzage in de waarde van uw onroerend goed?

Allemaal vragen en situaties waarbij het nuttig of noodzakelijk is om de waarde van uw woning of bedrijfs onroerend goed te laten taxeren. Uiteraard spelen voor een juiste bepaling van de waarde aspecten als oppervlakte en staat van onderhoud een rol. Evenals locatie, bereikbaarheid en uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst bepalen juist de waarde.

Het moge duidelijk zijn: Het bepalen van de waarde van een woning of bedrijfspand, is een zeer specifieke “tak van sport” waar het nodige bij komt kijken. Wij beschikken als meest actieve taxateurs in de regio over de ervaring en deskundigheid waar het taxeren van woningen en bedrijfs onroerend goed om vraagt.

Wij leveren gevalideerde rapporten die door alle hypotheekverstrekkers worden erkend.

Taxatieopdracht