Aankoop

Koop uw droomhuis samen met ons!

Voor de meesten van u is het kopen van een woning geen dagelijks werk. Maar het is voor veel mensen wel meteen één van de belangrijkste aankopen in hun leven. Zo niet dé belangrijkste. Daarbij wilt u zich uiteraard goed laten adviseren en begeleiden.

Wij hebben veel ervaring, expertise en vakkennis om u te helpen bij de aankoop van uw droomhuis. Voor ons is het kopen van huizen namelijk wél dagelijkse kost. Hoewel ook voor ons geldt dat geen enkele aankoop hetzelfde is.

U koopt uw droomhuis! Wij doen de rest!

Hoe gaan wij te werk?

Wij gaan samen met u het huis bezichtigen.

We letten natuurlijk op de staat van het huis. Wij kennen de regio en weten wat vergelijkbare huizen waard zijn. We doen dus vooronderzoek en bekijken de woning bouwkundig. En kijken naar vergelijkbare transacties. Met deze relevante informatie bepalen wij onze positie. U kijkt met een roze bril, wij kijken kritisch om u te behoeden voor valkuilen!

Bent u enthousiast na het kijken? Dan krijgt u van ons een advies over de richtprijs en de voorwaarden. Past het huis binnen uw budget en krijgt u de financiering rond? Dan kunnen we beginnen aan de volgende spannende fase: Het bieden op uw droomhuis!

Samen met u bepalen wij het eerste bod. Afhankelijk van het tegenbod volgen we onze van te voren afgesproken strategie.

Als het bod geaccepteerd is controleren wij voor u alle kleine lettertjes in de koopovereenkomst, regelen de ontbindende voorwaarden en een gevalideerd taxatierapport. Het enige wat u hoeft te doen is het zetten van uw handtekening!

Wat kost dat dan?

Kijken € 125,-
Bieden € 275,-
Kopen € 975,-

1x bezichtigen à € 125,- 
1x bieden à € 275,- 
1x aankoop woning (incl. taxatierapport) à € 975, 
1x fles champagne om het te vieren à € 0,-

Totaal € 1.375,-

Bovenstaande tarieven geven wel aan dat wij de voordeligste Aankoopmakelaar zijn van Zeeuws-Vlaanderen. Maar er is natuurlijk meer dan alleen een tarief op basis waarvan u een makelaar selecteert. Het gevoel moet allereerst goed zijn, want een woning kopen is toch één van de belangrijkste beslissingen in uw leven.

Dan wilt u dat iemand u bijstaat die verstand heeft van zaken, doortastend te werk gaat maar ook rekening houdt met het gevoel wat meespeelt. Dat zijn wij!

U koopt uw droomhuis! Wij doen de rest!

Contact opnemen