Aankoop

Koop je droomhuis samen met ons!

Voor de meesten mensen is het kopen van een huis geen dagelijks werk. Maar het is wel meteen één van de belangrijkste aankopen in je leven. Zo niet dé belangrijkste. Daarbij wil je een goed advies krijgen en geen overhaaste beslissingen nemen. En dat is in de oververhitte woningmarkt van dit moment erg lastig. Lukt het jou niet om het juiste bod uit te brengen of zelfs maar een bezichtigingsafspraak te maken? En heb je het gevoel dat een leuk huis er voor jou niet zo maar in zit. Laat ons je helpen!

Wij hebben veel ervaring op de woningmarkt. En helpen je graag bij de aankoop van je droomhuis. Voor ons is het kopen van huizen namelijk wél dagelijkse kost. Hoewel ook voor ons geldt dat geen enkele aankoop hetzelfde is.

Jij koopt je droomhuis! Wij regelen de rest!

Hoe gaan wij te werk?

Wij gaan samen met jou het huis bezichtigen.

We letten natuurlijk op de staat van het huis. Wij kennen de regio en weten wat er voor vergelijkbare huizen betaald wordt. We doen dus vooronderzoek en bekijken de woning bouwkundig. En kijken naar vergelijkbare transacties. Met deze relevante informatie bepalen wij samen met jou het beste bod, dat bij jou situatie past. 

Bent je enthousiast na het kijken? Dan krijgt je van ons een advies over de richtprijs en de voorwaarden. Past het huis binnen je budget en krijg je de financiering rond? Dan kunnen we beginnen aan de volgende spannende fase: Het bieden op je droomhuis!

Als het bod geaccepteerd is controleren wij voor jou alle kleine lettertjes in de koopovereenkomst, regelen de ontbindende voorwaarden en een gevalideerd taxatierapport. Het enige wat je zelf hoeft te doen is het zetten van je handtekening!

Wat kost dat dan?

Kijken € 125,-
Bieden € 275,-
Kopen € 975,-

1x bezichtigen à € 125,- 
1x bieden à € 275,- 
1x aankoop woning (incl. taxatierapport) à € 975, 
1x fles champagne om het te vieren à € 0,-

Totaal € 1.375,-

Bovenstaande tarieven geven wel aan dat wij de voordeligste Aankoopmakelaar zijn van Zeeuws-Vlaanderen. Maar er is natuurlijk meer dan alleen een tarief waarop je een makelaar selecteert. Het gevoel moet goed zijn, want een huis kopen is toch één van de belangrijkste beslissingen in je leven.

Dan wil je dat iemand je bijstaat die verstand heeft van zaken, doortastend te werk gaat maar ook rekening houdt met het gevoel wat meespeelt. Dat zijn wij!

Jij koopt je droomhuis! Wij regelen de rest!

Onze aankoopmakelaars Natasja & Kelly staan voor je klaar! 

Contact opnemen