Putter Vastgoed is verhuisd naar pand met uitstraling

TERNEUZEN – Hij had het betreffende bedrijfspand lang in de verkoop. Makelaar Anco de Putter van Putter Vastgoed dacht er geen ogenblik aan om het kantoorpand aan de Mr. F.J. Haarmanweg 59 in Terneuzen voor zichzelf te kopen. Anco de Putter: ,,Ineens zag ik de mogelijkheden. Binnen een paar dagen was de koop rond.’’ Enkele weken geleden verhuisde het team – makelaar-taxateur Anco de Putter, makelaar-taxateur Kelly Jansen en assistent-makelaar Wendy Molewijk – van de Axelsestraat naar de nieuwe stek aan het begin van de Haarmanweg. ,,De poort van Terneuzen’’, zegt Anco de Putter enthousiast. Het zijn niet alleen de goede bereikbaarheid en de ruime parkeermogelijkheden die de makelaar deden besluiten tot deze grote stap. Anco de Putter zag een intiem, eigentijds ingericht bedrijfsverzamelgebouw voor zich. Die droom heeft hij weten te realiseren. Het pand is zowel van buiten als van binnen flink onderhanden genomen. Je herkent het niet meer terug. Anco’s broer Levien de Putter, architect in Goes, was één van z’n adviseurs bij de restyling. Anco de Putter: ,,We beschikken over in totaal 300 m2 moderne kantoorruimte.’’ Het team van Putter Vastgoed heeft slechts een deel voor zichzelf nodig. De overige ruimten, in grootte variërend van 18 tot 70 m2, worden verhuurd. Je kan er zo intrekken. Anco de Putter: ,,Snel internet is anno 2016 een must. Daarom hebben we voor glasvezel gekozen.’’ Energiezuinigheid is een hot issue voor de makelaar uit Terneuzen. De verschillende ruimten worden verlicht voor LED’s. De centrale verwarmingsketel is een verhaal apart. Anco de Putter liet z’n oog vallen op een forse pelletkachel. Hij heeft een mooi plekje gekregen bij de entree. Anco de Putter is er zeer tevreden over. ,,Je bespaart niet alleen flink op de stookkosten, de kachel is een eye cather in de hal.’’. De ramen zijn voorzien van dubbel glas. Op termijn komt er ook nog een flink aantal zonnepanelen op het dak. In het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw zijn een kantine met keuken aanwezig. Op zonnige dagen in de zomer kan in de pauzes op het terras worden gerelaxt.

Groot netwerk
Enkele weken na de verhuizing heeft het team van Putter Vastgoed al helemaal z’n draai gevonden op de nieuwe stek. Makelaar-taxateur Anco de Putter concentreert zich op bedrijfs onroerend goed (BOG). De voorbije jaren heeft hij veel expertise en een groot netwerk opgebouwd in deze specifieke vorm van makelaardij. Kelly Jansen heeft de bestaande woning-portefeuille onder haar hoede. Wendy Molewijk ondersteunt de twee makelaars bij hun werkzaamheden.

Anco de Putter is blij dat hij deze grote stap heeft gezet. ,,We kunnen de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.’’ Putter Vastgoed is aangesloten bij de de brancheorganisatie VBO. Wij zijn u graag van dienst bij aan-en verkoop, huur – en verhuur als ook taxaties van bedrijfspanden en particuliere woningen.

Foto: Het team van Putter Vastgoed voor het nieuwe pand, v.l.n.r. Anco de Putter, Kelly Jansen en Wendy Molewijk.

Recent bekeken